Συχνές ερωτήσεις!

Φωτογράφοι γάμου

Ε: Τι είναι το White Zeppelin και ποιος είναι ο προορισμός του;

Α: Το White Zeppelin είναι το δικό μας φωτογραφικό ταξίδι μέσα από στιγμές αληθινής αγάπης και ιστορίες ερωτευμένων ανθρώπων.Στόχος είναι το Zeppelin να φτάνει πάντα στον προορισμό του με απόλυτο επαγγελματισμό.Να παρέχει σε όσα ζευγάρια το προτιμήσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μια ευχάριστη φωτογραφική εμπειρία.

Ε: Που είναι η βάση σας; Αναλαμβάνετε και γάμους εκτός έδρας;

Α: Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Το μικρό μας Zeppelin μπορεί να ταξιδέψει σε όλα τα μέρη της γης. Όπου υπάρχει καλή παρέα, αληθινή αγάπη και ζευγάρια που εκτιμούν την δουλειά μας.

φωτογράφοι γάμου

Ε: Θα μπορούσαμε να τα πούμε από κοντά;

A: Φυσικά! Θα είναι μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και να τα πούμε παρέα με μια ζεστή κούπα καφέ. Οι συναντήσεις γίνονται στο γραφείο μας πάντα κατόπιν ραντεβού. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή στο τηλέφωνο ή να αφήσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ε: Πόσο καιρό μετά το πρώτο ραντεβού μας θα πρέπει να σας απαντήσουμε;

Α: Αφού έχουμε μιλήσει και σας παρουσιάσαμε την δουλειά μας για εμάς έχετε προτεραιότητα. Για διάστημα 15 ημερών θα κρατήσουμε την ημερομηνία για εσάς. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα αποδεσμεύσουμε την ημερομηνία.

φωτογράφοι γάμου

Ε: Θέλουμε να είστε οι φωτογράφοι του γάμου μας. Τι πρέπει να κάνουμε;

Α: Για να δεσμευτεί και τυπικά η ημερομηνία ενός γάμου από την πλευρά μας χρειάζονται δύο πράγματα. Πρώτον μια προκαταβολή που θα αντιστοιχεί στο 20% του συνολικού πακέτου της προσφοράς και δεύτερον η υπογραφή ενός συμφωνητικού που θα κατοχυρώνει δικαιώματα και υποχρεώσεις μεταξύ μας.

Ε: Πως θα περιγράφατε το στυλ που φωτογραφίζετε;

Α: Η σύγχρονη φωτογραφία γάμου απαιτεί γνώσεις και φαντασία. Είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε νέο και αντισυμβατικό. Οι εικόνες μας είναι ένα μείγμα φωτορεπορτάζ και κλασσικού πορτρέτου με επιρροές έστω και υποσυνείδητα από την Fine Art. Δεν στήνουμε τίποτα πέρα από τις ομαδικές φωτογραφίες που μετά θα μπουν στο στρωμένο σεμεδάκι πάνω από την τηλεόραση. Τέλος λατρεύουμε το φυσικό φως!

φωτογράφοι γάμου

 

Ε: Ο γάμος μας θα καλυφθεί από εσάς ή θα στείλετε τον “μικρό”;

Α: Ο γάμος σας θα καλυφθεί αποκλειστικά από εμάς τους δύο και από κανέναν άλλον. Κάτι που θα αναφέρεται ρητά άλλωστε και στο συμφωνητικό.

φωτογράφοι γάμου

Ε: Παρέχετε την υπηρεσία του video;

Α: Το video αναλαμβάνουν για εμάς εξωτερικοί συνεργάτες εικονολήπτες. Είναι μετρημένοι στα μισά δάκτυλα του ενός χεριού και  έχουν δοκιμαστεί κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες πίεσης, αντοχής και δημιουργίας. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η επιλογή και η ανάθεση του video να γίνει ανεξάρτητα από εσάς.

Ε: Ποιος είναι ο τρόπος που επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες;

Α: Η επεξεργασία των εικόνων έχει να κάνει με την τονική διόρθωση και την χρήση συγκεκριμένων χρωματικών φίλτρων έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Σχετικά με το retouch, στις φωτογραφίες αφαιρούμε κάποια μικρά σημαδάκια αλλά προς θεού δεν κάνουμε δουλειά πλαστικού χειρουργού. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις εικόνες που θα επιλεχθούν για την πιθανή εκτύπωση album. Η διαδικασία της επιλογής και επεξεργασίας των αρχείων γίνεται αποκλειστικά από εμάς.

φωτογράφοι γάμου

Ε: Τι είναι το pre – wedding και γιατί να γίνει;

Α: Η φωτογράφιση πριν το γάμο είναι μια καλή ευκαιρία να “σπάσει ο πάγος” και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Χρειάζεται άλλωστε για να εξοικειωθείτε με την διαδικασία της φωτογράφισης να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Πολλές φορές το υλικό της φωτογράφισης αυτής τυπώνεται σε ένα βιβλίο ευχών.

Ε: Πότε θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες του γάμου μας;

Α: Συνήθως σε διάστημα 6 έως 8 εβδομάδων μετά την ημερομηνία του γάμου. Σε περιόδους όπου υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο η παράδοση του υλικού. Ζητούμε την κατανόηση σας για αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

φωτογράφοι γάμου

Ε: Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα σας;

Α: Σε όλα μας τα πακέτα παρέχετε το τελικό προϊόν που είναι το υλικό του γάμου, εικόνες σε υψηλή ανάλυση μέσα σε ένα usb – stick. Καθώς ο γάμος είναι υπόθεση δύο ανθρώπων (νύφη-γαμπρός) από το βασικό μας ακόμη πακέτο υπάρχει πλήρης φωτογραφική κάλυψη . Αυτό έχει σας στόχο πάντα στο τέλος να έχουμε ένα ολοκληρωμένο love story.

Ε: Αν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι άλλο που δεν μας καλύπτει από τις απαντήσεις σας;

Α: Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση απορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ.

 

συνήθεις ερωτήσεις, ερωτήσεις σε ένα φωτογράφο γάμου, ερωτήσεις σχετικά με την φωτογράφιση γάμου