Φωτογράφιση στο Πάπιγκο

Αποχαιρετισμός  στην χρονιά που πέρασε με έναν γάμο στην καρδιά του πιο κρύου χειμώνα των τελευταίων ετών.

Κάπου μεταξύ φροντιστηριακων μαθημάτων και διδακτορικού, η Γεωργία και ο Δημήτρης αποφάσισαν να παντρευτούν. Νέα παιδιά ερωτευμένα με ανοικτούς ορίζοντες και με open minded φιλοσοφία για την έννοια του γάμου. Από την έννοια αυτή καθ’ αυτή μέχρι και την οργάνωση του. Παιδιά των οποίων χαρήκαμε που συναντήθηκε η ρότα τους με την πλώρη του Zeppelin. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν τόσο εμάς όσο και τους καλεσμένους τους εκείνη την παγωμένη ημέρα του Δεκέμβρη.

Η εμπειρία πλέον δείχνει ότι οι φωτογραφίες από έναν γάμο φανερώνουν τα πάντα για αυτόν. Στον συγκεκριμένο μια ματιά και μόνο στις φωτογραφίες από το party μετά την εκκλησία μιλάνε από μόνες τους.

Φυσικά ένας χειμωνιάτικος γάμος θα έκλεινε με την πιο ζεστή αγκαλιά του Δημήτρη στην αγαπημένη του Γεωργία δίπλα στα νερά του Βοϊδομάτη. Φωτογράφιση στο Πάπιγκο και φυσικά στο λατρεμένο Ζαγόρι. Ένα fairy – tale τελείωσε. Ένα μόλις ξεκινά.

Cinematography: OnFilm

Νυφικό: House of Mooshki

Κοστούμι: Tailor Italian Wear

Γραβάτα & Μαντίλι Γαμπρού: Stefano Mario Atelier

DJ: Party People

Λουλούδια – Διακόσμηση : Salamaniotis

Φωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφοι γάμου ΘεσσαλονίκηΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο ΠάπιγκοΦωτογράφιση στο Πάπιγκο

φωτογράφιση γάμου στο Ζαγόρι , Πάπιγκο φωτογράφιση , φωτογράφος γάμου Ζαγόρι , φωτογράφιση γάμου στο πάπιγκο 

φωτογράφος γάμου, φωτογράφοι γάμου , φωτογράφιση στο ζαγόρι , fotografos gamou zagori , fotografisi papigo

fotografies gamou , γάμος στο Ζαγόρι , γάμος το χειμώνα , φωτογράφιση χειμωνιάτικου γάμου

χειμερινή φωτογράφιση γάμου

SHARE