ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

info kit

Η προετοιμασία του γάμου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η επιλογή των επαγγελματιών που θα συνεργαστείτε έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και σωστά.

Παρακάτω έχουμε συλλέξει όλες τις λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ποιος είναι ο τρόπος που φωτογραφίζουμε, το κόστος και τι να περιμένετε από εμάς.

Ερωτήσεις που δεχόμαστε συνήθως από εσάς σχετικά με τη δουλειά μας και το ενδεχόμενο να είμαστε οι φωτογράφοι του γάμου ή της βάπτισης.

Αν είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε αναφέρει παρακάτω ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, Στείλτε μας εδώ.

White Zeppelin Photography – Φωτογράφοι Θεσσαλονίκη – Season 2020-2021

Συχνές ερωτήσεις

γενικές

γάμος

Που είναι η βάση σας; Αναλαμβάνετε και γάμους εκτός έδρας;

Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Το μικρό μας Zeppelin μπορεί να ταξιδέψει σε όλα τα μέρη της γης. Όπου υπάρχει καλή παρέα, αληθινή αγάπη και ζευγάρια που εκτιμούν την δουλειά μας.

Θα μπορούσαμε να τα πούμε από κοντά;

Φυσικά! Θα είναι μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και να τα πούμε παρέα με μια ζεστή κούπα καφέ. Οι συναντήσεις γίνονται στο γραφείο μας πάντα κατόπιν ραντεβού.

Είστε μια κανονική και νόμιμη επιχείρηση;

Είμαστε μια ατομική επιχείρηση όπως αυτή ορίζεται από την νομοθεσία περί φορολογίας και ασφάλισης εργαζομένων του Ελληνικού κράτους παρέχοντας όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Δραστηριοποιείστε και σε άλλους τομείς φωτογραφικά;

Σε επαγγελματικό επίπεδο κινούμαστε αποκλειστικά στη φωτογράφιση event γάμου και βάπτισης. Λαμβάνουμε αυτό σαν μεγάλο μας πλεονέκτημα καθώς μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι και σε ένα μεγάλο βαθμό εξειδίκευσης. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις στο χώρο της φωτογραφίας γάμου και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προκλήσεις και πειραματισμούς.

Θέλουμε να είστε οι φωτογράφοι του γάμου μας. Τι πρέπει να κάνουμε;

Για να δεσμευτεί και τυπικά η ημερομηνία ενός γάμου από την πλευρά μας χρειάζονται δύο πράγματα. Πρώτον μια προκαταβολή που θα αντιστοιχεί στο 20% του συνολικού πακέτου της προσφοράς και δεύτερον η υπογραφή ενός συμφωνητικού που θα κατοχυρώνει δικαιώματα και υποχρεώσεις μεταξύ μας.

Ο γάμος μας θα καλυφθεί από εσάς ή θα στείλετε τον “μικρό”;

Ο γάμος σας θα καλυφθεί αποκλειστικά από εμάς τους δύο και από κανέναν άλλον. Κάτι που θα αναφέρετε ρητά άλλωστε και στο συμφωνητικό.

Παρέχετε την υπηρεσία του video;

Το video αναλαμβάνουν για εμάς εξωτερικοί συνεργάτες εικονολήπτες. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η επιλογή και η ανάθεση του video να γίνει ανεξάρτητα από εσάς.

Τι είναι το pre – wedding και γιατί να γίνει;

Η φωτογράφιση πριν το γάμο είναι μιας καλή ευκαιρία να “σπάσει ο πάγος” και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Χρειάζεται άλλωστε για να εξοικειωθείτε με την διαδικασία της φωτογράφισης να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Πολλές φορές το υλικό της φωτογράφισης αυτής τυπώνεται σε ένα βιβλίο ευχών.

Πότε θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες του γάμου μας;

Συνήθως σε διάστημα 6 έως 8 εβδομάδων μετά την ημερομηνία του γάμου. Σε περιόδους όπου υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο η παράδοση του υλικού. Ζητούμε την κατανόηση σας για αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Δίνετε το ψηφιακό αρχείο του γάμου μας

Ναι! Το τελικό προϊόν είναι για εσάς το ψηφιακό αρχείο και σε μορφή jpeg. Συνήθως σε ένα τυπικό γάμο είναι min 1000 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες σας είναι επεξεργασμένες. Παραδίδονται μάλιστα τόσο σε υψηλή ανάλυση όσο και σε web - social media φιλική ανάλυση και μέγεθος

Πως επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες;

Αρχικά αφού συγκεντρωθεί όλο το υλικό γίνεται από εμάς το ξεκαθάρισμα των αρχείων που θα προχωρήσουν στο στάδιο της επεξεργασίας. Η φάση της επεξεργασίας γίνεται μέσω του Lightroom (Adobe) και αφορά την τονική - χρωματική διόρθωση των αρχείων ένα προς ένα δίδοντας ομοιομορφία στο σύνολο τους. Μετά ακολουθεί ο τελικός έλεγχος και η εξαγωγή τους. Όλα τα στάδια της επεξεργασίας πραγματοποιούνται από εμάς.

Χρησιμοποιείτε Photoshop; Κάνετε retouch

Βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας για εμάς είναι το Lightroom
που ανήκει στην Adobe όπως και το Photoshop. To retouch αποτελεί ξεχωριστή παροχή και γίνεται από επαγγελματίες retouchers. Ρωτήστε μας σχετικά αν το επιθυμείτε σε κάποιες από τις επιλογές σας.

Τι κάνετε για την αποθήκευση και ασφάλεια των φωτογραφιών μας;

Η ασφάλεια των αρχείων στην ψηφιακή εποχή αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για κάθε επαγγελματία φωτογράφο. Τα αρχεία του γάμου σας γίνονται άμεσα διπλό back up την ίδια ημέρα. Μετέπειτα η αποθήκευση πραγματοποιείτε σε τρεις διαφορετικούς χώρους και συσκευές με μια εκ των οποίων να έχει την μορφή cloud. Τέλος τα τελικά αρχεία που σας παραδίδουμε θα υπάρχουν για πάντα στην δική μας database και δεν διαγράφονται.

Τι ισχύει με τα δικαιώματα των φωτογραφιών;

Τα δικαιώματα - copyright μιας φωτογραφίας ανήκουν πάντα στον δημιουργό της. Μπορείτε να εκτυπώσετε όποια φωτογραφία του γάμου σας θέλετε. Επίσης να τις μοιραστείτε με φίλους στα social media. Θα παρακαλούσαμε απλά να υπάρχει αναφορά στον φωτογράφο και να μην αλλοιώνεται η εικόνα με φίλτρα κτλ. Οποιοσδήποτε από τους επαγγελματίες του γάμου σας θέλει να χρησιμοποιήσει το υλικό αυτό γίνεται κατόπιν δικής μας γραπτής άδειας.

φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

bride to be?

contact with us
click here

FEATURED

Το White Zeppelin είναι επίσημο μέλος του συλλόγου επαγγελματιών φωτογράφων και εικονοληπτών κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης φωτογραφίες μας έχουν εμφανιστεί ή δημοσιευτεί: