Φωτογράφιση γάμου Βλατάδων

Είναι φορές που οι αληθινοί έρωτες έρχονται δίπλα μας ήσυχα και αθόρυβα. Είναι η διακριτική τους επισήμανση πως υπάρχουν, κάτι που μας γεμίζει χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Ο August Sander, ένας αγαπημένος Γερμανός φωτογράφος πορτραίτου είχε μιλήσει κάποτε για το πόσο μισούσε τις φωτογραφίες που έχουν φτιαχτεί με διάφορα τεχνάσματα και  την επικάλυψη της  ζάχαρης. Ο ίδιος επικεντρώνονταν πάντα στην αλήθεια του βλέμματος και των συναισθημάτων. Για αυτό και όλα του τα πορτραίτα ήταν πάντα τόσο δυνατά.

Η απλότητα και η ειλικρίνεια είναι δυο στοιχεία που όταν τα ανακαλύπτουμε στους ανθρώπους που συναντάμε μας γοητεύουν.Είχαμε την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά στην Ξανθίππη και στον Παναγιώτη όταν ήμασταν δίπλα τους για την φωτογράφιση του γάμου τους.O γάμος τελέστηκε στην Μονή Βλατάδων. Κατόπιν περπατήσαμε  μαζί τους στα γραφικά δρομάκια στην Άνω Πόλη και ακολούθησε η δεξίωση στο Kiwi Garden.

Δυο παιδιά που έγιναν φίλοι μας και όπως πολλοί φίλοι μας πλέον τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται μακριά από την πατρίδα. Θα μπορούμε να τα λέμε όμως σε κάποιο Swedish Fika που λέει και ο Παναγιώτης.

Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων
Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων
Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων (1)Φωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_ΒλατάδωνΦωτογράφιση_γάμου_στη_Μονή_Βλατάδων

 

SHARE