Γάμος στα Γρεβενά

Φωτογράφιση γάμου στα Γρεβενά σημαίνει ότι έχεις να συναντήσεις φιλόξενους ανθρώπους και ένα φυσικό τοπίο μοναδικό.  Το πρώτο στοιχείο, δηλαδή την φιλοξενία και την ευγένεια των ανθρώπων τη συναντήσαμε την ημέρα του γάμου της Ιουλίας και του Γιάννη. Από την πρώτη στιγμή μας υποδέχτηκαν θερμά και δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουμε αν δεν καθόμαστε για ένα κέρασμα.

Αν ο Πίτερ Τζάκσον αποφάσιζε ότι η Βάλια Κάλντα θα ήταν το δάσος των ξωτικών σίγουρα η Ιουλία θα ήταν ένα από αυτά. Μία κοπέλα που όπως έλεγε και ο αγαπημένος της Γιάννης δεν χρειάζεται και πολύ να προσπαθήσει για να γοητεύσει με την παρουσία της.

Έτσι ένα απόγευμα της Άνοιξης ο πάντα ευγενής και χαμογελαστός Γιάννης στην Μητρόπολη Γρεβενών, παρουσία καλών φίλων και συγγενών αντάλλαξε με την γλυκιά του Ιουλία όρκους αιώνιας και αληθινής αγάπης.

Στην φωτογράφιση της επόμενης ημέρας ακολουθήσαμε το δρόμο που ξεκινά από το Γεφύρι του Ζιάκα, σχεδόν σκαρφαλώσαμε δίπλα στο βράχο λίγο πριν το χωριό Σπήλαιο για να φτάσουμε στο ξακουστό Γεφύρι της Πορτίτσας. Σε μια σχετικά σύντομη διαδρομή είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόση ομορφιά μπορεί να συναντήσει κανείς.

Ιουλία και Γιάννη χαρήκαμε πολύ που ήσασταν η αφορμή για το ταξίδι του White Zeppelin στην χώρα των μανιταριών. Από τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος ευχές να είστε πάντα μαζί και πάντα ερωτευμένοι.
φωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενάφωτογράφιση γάμου στα Γρεβενά

SHARE