”Δεν μου αρέσουν τα κομμένα λουλούδια”..  Αυτή η φράση της Νάντιας σε μια από τις πρώτες μας συναντήσεις αποκωδικοποιούσε αυτόματα τον ψυχισμό της.  Μετά από λίγο καιρό, μια ανθοδέσμη φτιαγμένη από την ίδια θα την περίμενε στα χέρια του αγαπημένου της Νίκου έξω από το εκκλησάκι στο Κτήμα Λίκνο.

Πριν φτάσουμε όμως στα μέσα του καλοκαιριού, είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μαζί τους στη φύση ανάμεσα σε καστανιές κάνοντας στάσεις σε μικρά και ήσυχα χωριά. Εκείνη η βόλτα ήταν μια ανάσα τόσο για εμάς, όσο και για τον Νίκο και την Νάντια. Μακριά από την καθημερινότητα και το φορτωμένο προγράμμα. Η φύση είναι μια λύτρωση για τους ανθρώπους. Μας ηρεμεί. Μας κάνει να αναλογιζόμαστε πόσα της οφείλουμε, αλλά και πόσο έχουμε υποχρέωση να την προστατεύουμε.

Είναι πολύ όμορφο για ένα ζευγάρι να ζει τις ευτυχισμένες στιγμές του γάμου μαζί με αγαπημένους καλούς φίλους και συγγενείς. Τσιγάρο και λίγο αλκοόλ στην αρχή λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας. Απόλυτη ησυχία όπως πρέπει κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Χορός με πολλές συγκινήσεις ως αργά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς περνώντας ο χρόνος, οι επιβάτες του Ζeppelin μας θυμίζουν δικούς μας φίλους με κοινά όνειρα και ευαισθησίες. Είναι αυτό που λέει ο Λειβαδίτης ”γιατί οι άνθρωποι, σύντροφε, ζουν από τη στιγμή που βρίσκουν μια θέση στη ζωή των άλλων. Γιατί ο έρωτας είναι ο πιο δύσκολος δρόμος για να γνωριστούν”.

Νάντια και Νίκο ευχή για έναν εύκολο στο διάβα του δρόμο.

Cinematography: The Wedding Journal

Κοστούμι: Merkos Manolopoulos

Δεξίωση: Κτήμα Λίκνο

γάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνο

γάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνογάμος στο κτήμα Λίκνο

Γάμος στο Κτήμα Λίκνο

SHARE