Γάμος στο Makedonia Palace

Μπορεί η ιστορία σημαντικών κτιρίων όπως το Makedonia Palace και η πορεία του στο χρόνο, να έχει κοινά σημεία με τη σχέση δυο αγαπημένων; Ένα από τα moto στο πλαίσιο του Remake και της επερχόμενης ανακαίνισης του ξενοδοχείου έλεγε για εκείνα τα ταξίδια που η αρχή τους γίνεται με ένα απλό βήμα.

Για την Νάντια και τον Γιώργο αυτό το βήμα είχε γίνει αρκετό καιρό πριν. Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων λοιπόν ήταν να προχωρήσουν στο δικό τους επίσημο remake μόνο που το βήμα αυτή την φορά θα ήταν στα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Μια ηλιόλουστη ημέρα από αυτή που οι κωπηλάτες προτιμούν να κάνουν τις προπονήσεις στα ήσυχα νερά του Θερμαϊκού, στον 80 όροφο του ξενοδοχείου ξεκίνησε η ιστορία του γάμου της Νάντιας και του Γιώργου. Από εκεί μια μικρή στάση στην εκκλησία του Αγ. Βασιλείου και στη συνέχεια ένα διαστημικό party που ακολούθησε στο Πλανητάριο.

Ευχή στους δυο αγαπημένους μας, να υπάρχουν πολλά και χαρούμενα remake στην δική τους σχέση και ζωή. Γιατί αυτές οι ανακαινίσεις είναι που δίνουν διάρκεια στους έρωτες και την καθημερινότητα. Φιλιά!

Νυφικό: Rosa Clará

Παπούτσια Νύφης: L.K.Bennett

Κοστούμι: Tailor Italian Wear

Παπούτσια Γαμπρού: Calvin Klein

Προετοιμασίες – Φωτογράφιση: Makedonia Palace

Ανθοστολισμός: Fiorentino LFS
Δεξίωση: Planetarium Barestau
γάμος στο makedonia palace

γάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palace

γάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palaceγάμος στο makedonia palace

SHARE