Μία ανοιξιάτικη βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά. Ταξιδέψαμε για τη prewedding φωτογράφιση στις Σέρρες, της Εύης, του Δημήτρη και της Misha.

Σε ένα απίστευτα όμορφο τοπίο μέσα στο πράσινο δώσαμε ραντεβού για τη συνάντηση μας. Στην κορυφή του όρους Λαϊλιά και στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο.

Στην ανάβαση παρέα  μας έκαναν από σκίουροι μέχρι και μικρά ελάφια. Μετά από μια περίπου ώρα φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής στην μεγάλη πίστα του χιονοδρομικού.

Τα παιδιά μας περίμεναν εκεί με χαμόγελο. Φορώντας απλά καθημερινά ρούχα ακόμη ένα tip για τη φωτογράφιση του pre wedding.

Φυσικά και η Misha να τρέχει δεξιά και αριστερά μοιάζοντας και αυτή να μην χορταίνει το βουνό και τον καθαρό αέρα.

Οι πόζες μας απλές δεν δυσκόλεψαν τα παιδιά που η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκαν και πολλές οδηγίες μιας και μόνοι τους έδωσαν τον ρυθμό με τον αυθορμητισμό τους.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή με την γλυκιά αγκαλιά της Εύης προς τη Misha.  Κατηφορίζοντας βρεθήκαμε στην πλατεία των ξυλοκόπων.

Ένα σημείο μέσα στο δάσος όπου μπορείς να παρκάρεις το τροχόσπιτο σου και να ζήσεις πραγματικές στιγμές χαλάρωσης.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε όλα τα τελευταία updates σχετικά με την οργάνωση του γάμου από τα παιδιά.

Περνώντας η ώρα ο καιρός έδειχνε να μας χαλάει λιγάκι τα σχέδια. Μη ξεχνάμε ότι βρισκόμασταν σχετικά ψηλά σε υψόμετρο.

Έτσι μπήκαμε στα αυτοκίνητα και κατηφορίσαμε για των κάμπο των Σερρών. Δεξιά και αριστερά του δρόμου οι εικόνες διαδέχονταν η μια την άλλη.

Έτσι πολλές φορές  κάναμε μια στάση για μια ακόμη λήψη.

Τελικά ο καιρός μας έκανε το χατίρι. Λίγο πριν το τέλος της  φωτογράφισης έκανε την εμφάνιση του ο ήλιος με ένα φως απλά μοναδικό.

Αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Αφήσαμε όμως πίσω μας την υπόσχεση πως θα ξανά επισκεφτούμε  αυτόν τον πανέμορφο τόπο

 

 

Prewedding Φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες Prewedding Φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες PreWedding φωτογράφιση στις Σέρρες

 

Δείτε τη φωτογράφιση του γάμου της Εύης & του Δημήτρη εδώ

SHARE