Φωτογραφία γάμου από το καταπράσινο Πάρκο στο Φράγμα της Θέρμης Θεσσαλονίκης

10 Μust Ερωτήσεις προς ενα φωτογράφο γαμου

Φτάνει λοιπόν η ώρα για να συναντηθείτε με τον φωτογράφο που αποφασίσατε να του αναθέσετε την κάλυψη της ημέρας του γάμου σας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να συζητήσετε για να εξασφαλίσετε ότι θα είστε ευχαριστημένοι τόσο με το τελικό αποτέλεσμα όσο και με την εν γένει συνεργασία σας.

Παρακάτω θα αναφερθούμε σε ερωτήσεις που πρέπει να απευθύνετε προς τον φωτογράφο σας στο τελικό ραντεβού πριν έρθετε σε συμφωνία μαζί του και όχι απλά να συναντηθείτε για να σας παρουσιάσει την δουλειά του.

Οκ προφανώς έχετε μιλήσει πριν τη συνάντηση για να μάθετε ότι η ημερομηνία είναι διαθέσιμη για το φωτογράφο. Ρωτήστε όμως τι θα χρειαστεί για να κλείσει άμεσα και τυπικά καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Διευκρινίστε ότι ο επαγγελματίας που συζητάτε μαζί του θα είναι και ο ίδιος που θα παραστεί και θα φωτογραφίσει το γάμο σας. Υπάρχουν και φωτογραφικά studio που διαθέτουν παραπάνω από έναν φωτογράφους.

Ζητήστε από το φωτογράφο να σας παρουσιάσει μια συλλογή έτσι όπως θα παραδοθεί και σε εσάς. Έτσι θα έχετε μια γενική εικόνα του δικού σας τελικού προϊόντος.

‘Ενας σωστός επαγγελματίας φωτογράφος γάμου έχει κάνει τον προγραμματισμό του και ξέρει πότε το υλικό σας θα είναι διαθέσιμο.

Πάρτε στα χέρια σας και ξεφυλλίστε τα φωτογραφικά album. Είναι ακόμη ένας τρόπος να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και μάλιστα σε εκτυπωμένη μορφή.

Ρωτήστε το χρονικό διάστημα που ο φωτογράφος θα είναι δίπλας σας. Από τις προετοιμασίες μέχρι και τη δεξίωση το βράδυ.

Στην ψηφιακή εποχή οι επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου θα πρέπει να τα έχουν όλα σίγουρα εις διπλούν.

Καθώς και οι φωτογράφοι άνθρωποι είναι καλό είναι να υπάρχει πρόβλεψη σε σχετικό σενάριο.

Μιλήστε με τον φωτογράφο σας και συζητήστε για θέματα επεξεργασίας όπως π.χ η υπηρεσία του ρετούς φωτογραφιών.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμου παρέχουν πλέον συμφωνητικά όπου περιγράφουν τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα από τις δυο πλευρές

ερωτήσεις

Στο White Zeppelin Photography θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Δεσποινα + Γιωργος

Similar Posts